Rullbanesystem T - industritorget.se

Rullbanesystem T

Pris: Ej angivet

Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Rullbana
Materialhantering
Produkter

Referensnr: 990
Upplagd: 2021-11-27
Anders Holgersson
Försäljning
08-550 512 23
Anders Pettersson
VD, Försäljning
08-550 512 02
Trond Hansen
Försäljningschef
08-550 512 06
Lars Boström
Försäljning
08-550 512 05

Beskrivning

Mycket flexibelt rullbanesystem för materialhantering av medeltung produktion. Tack vare de unika profilerna som utgör basen i T-systemets rullbanor kan utrustningen enkelt anpassas efter de arbetsuppgifter som skall utföras.
Med en tillåten belastning på 600 kg/m och ett omfattande tillbehörsprogram samt anslutningsenheter till BOMAR bandsågar är System T den idealiska materialhanteringsutrustningen för er verkstad. Rullbanor finns i bredderna 440, 540 och 640 mm. Rullbanesystem T är försedd med ø70 mm rullar vilka klarar hög belastning.
Rullbanorna finns i längder på 2 respektive 3 meter vilket gör att de kan byggas upp för att passa olika arbetsuppgifter. Genom att in- och ut utmatningsrullbanorna integreras med bandsågen medför system T att hela produktionsprocessen kan effektiviseras avsevärt.
Manuell Längdstopp T-A
Längdstopp T-A kan enkelt ställas in för önskad kaplängd. De kan fås i längder från 2000 mm till 6000 mm med 1000 mm steg.
Längdstopp T-A är lämplig för alla sågar. Styrskenan består av en kraftig stång för hela mätlängden. Mätskalan är monterad i ett fräst spår i styrskenan.
Digital Längdstopp T-RA
Längdstopp T-RA ställs in manuellt och dess position visas på en digital display med upplösningen 0,1 mm. Längdstopp T-RA kan fällas upp för att underlätta materialhanteringen på utmatningsrullbanan efter avslutat kapning.
NC Längdstopp T-NCA
CNC-styrd längdstopp T-NCA arbetar med ett linjärt magnetiskt mätsystem som har noggrannheten 0,1 mm. utmed hela mätlängden. CNC-styrningen ger möjlighet att ange både absoluta som relativa mått. Upp till 99 program med vardera 99 längdmått kan lagras i CNC-enhetens styrsystem.

Pris: Ej angivet

Allmänt

FabrikatBomar

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Intercut Sverige AB, Anders Holgersson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Skicka meddelande